Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Пять лучших статей на site.ua за неделю. 12 — 18 декабря

19 грудня 2016 14:23
Політика
views 4381
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей, набравших наибольшее количество лайков в Фейсбуке:

На первом месте пост Богдана Буткевича — 8802 (!) лайка.

Вони не вилазять з екранів каналів 112, NewsOne (найвищі з них — «Інтер» та «Україна»), шпальт та стрічок Українських Новин, Страна.ua та низки інших сайтів, які фінансуються Медведчуком або його партнерами з «Опоблоку». Де проштовхують тези в стилі «план Медведчука врятує Україну», «міру-мір», «пора миритися з РФ» тощо. За ними я й відслідковую цю шваль.
Пропоную вашій увазі перелік так званих «політологів» та «експертів», які, судячи з контент-аналізу, співпрацюють з штабом Медведчука.
Отже, ось їх ще далеко не повний перелік:

Богдан Буткевич: Кремлівські «телеконсерви»: список «політологів» та «експертів», що працюють на Медведчука


На втором месте статья Brett Zane — 3310 лайков.

Три роки Алеппо молив про допомогу, звертався до всіх, до кого тільки можливо. Три роки вмирав під авіанальотами та ударами артилерії російської армії та асадитів. Тримався мужньо, самовіддано, кладучи життя патріотів на алтар свободи. Алеппо повстав проти тирана та м'ясника, який вирішив, що має право забрати у людей їхні життя, за бажання бути вільними, цим самим довівши ще раз, що свобода це фундаментальне прагнення людина. Бажання бути вільним веде під кулі, забирає у людини страх перед смертю.
Але так і не дочекавшись допомоги від так званого «цивілізованого світу», Алеппо пав.

Brett Zane: Постійно стурбованим присвячується...


На третьем месте статья Антона Сененко — 3045 лайков.

Дело в том, что, возвращаясь домой из лаборатории, последние 3 года я пытаюсь приоткрывать гражданам глаза на тот факт, что наука в Украине есть. Не самая плохая, а, местами, мирового уровня. Читаю-думаю-упрощаю-пишу.
И все 3 года я регулярно слышу откровенную ложь из уст наших «экспертов» и отдельных чиновников, ратующих за рациональное использование бюджетных средств, которые рассказывают на каждом углу, что украинская наука — это совок, отсталость, симулякр.
Что её не существует. Что легче её закрыть, чем реформировать.

Антон Сененко: Ложь без штанов и Список лучших украинских учёных-2016


На четвертом месте статья Евгении Коротыч — 2557 лайков.

...Некоторое время назад мы с подругой делились любимыми историями про «просранную страну». Я вспомнила, как в 1989 наш хор был на гастролях в Риге, и все дети мамам покупали духи Дзинтарс, а один мальчик маме в подарок купил два рулона пищевой фольги, и наша концертмейстер его очень хвалила. Мы жили в Севастополе, городе союзного подчинения, который по тем временам снабжался неплохо.
А моя подруга рассказала, как ей бабушка сшила купальник из трикотажной обивки старого чехословацкого кресла, которое сосед выбросил на помойку.

Евгения Коротыч: Просранная страна, или Лекарство от ностальгии


И на пятом месте пост Ларисы Ницой — 2214 лайка.

У мене немає таких фото з НАШОГО сходу, тільки зі знищеного росіянами Алеппо, однак, у мене є питання: скажіть, українці, що з вами ЩЕ повинні зробити ці покручі, щоб ви припинили жерти російські продукти, дивитися російські мультики й кіно, слухати російську попсу, вести з росією спільний бізнес?!
Ну нехай наша влада – такі самі покручі, і тому в нашу країну й досі пруть російське лайно, але ж ви – люди! Ви ж можете від цього відмовитися?! Ви ж можете викреслити все їхнє зі свого життя?

Лариса Ніцой: Хай щезнуть з нашого життя


Бонус — интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Павел Казарин: Прощание с иллюзиями

Эдмон Дантес: Между войной и позором

Вадим Фульмахт: Как продать/купить квартиру в Киеве без риэлторов — несколько советов

Коментарі

Інші новини по темi