Повідомити про помилку

Юрій Гудименко в колаборації з брендом одягу POHUY запустили лінію одягу для поранених бійців

8 грудня 2022 17:28
Події
views 3491
shares 13
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Юрій Гудименко в колаборації з креативним брендом одягу POHUY запустили лінію якісного одягу для поранених українських бійців.

 

Про це повідомляє пресслужба ДемСокири.

 

«Коли ти поранений, з тебе зрізають одяг ножицями Есмарха. Коли ти поранений, ти залишаєшся голим на операційному столі. А коли ти повертаєшся з операційного столу в палату, то цілком вірогідно, що звичайний одяг тобі вже не підходить», – зазначає командир саперного відділення, до 24.02.2022 лідер Демократичної Сокири Юрій Гудименко.

 

Він пояснив, що вдягати звичні штани через ногу, розірвану уламками, нестерпно боляче. Як і натягувати футболку через руку, зібрану хірургами зі шматків м'яса та кісток.


«А тобі хочеться вдягнути щось. Хочеться бути вдягненим нормально, бо одяг – це захищенність. Одяг – це тепло, якого зараз не вистачає у шпиталях. Одяг – це відчувати себе не паціентом, не хворим, не калікою, а людиною. Як було до поранення і як буде після», – зазначив Гудименко.

 

Він повідомив, що волонтери принесли йому у шпиталь шорти на липучках. «Тоді я став думати про те, скільки поранених потребує такого одягу. А після того – що з цим можна зробити», – поділився поранений Гудименко.

 

Гудименко запропонував бійцю своєї ж бригади, людину з позивним «Сатана», за сумісництвом – модельєра і власника креативного бренду одягу POHUY.

 

«Валерій Залужний, наскількі я знаю, теж з числа поціновувачів цього бренду», –зауважив Гудименко.

 

Проєкт «Незламним POHUY» – це якісний одяг на липучках, який пораненим бійцям набагато легше вдягати на себе.

 

Це волонтерський проєкт: ви можете сплатити комплект одягу (штани + футболка) на сайті та «підвісити» його, як каву у ресторані. Тоді цей комплект буде відправлено у шпиталі й профільні медичні заклади, де лікуються бійці ЗСУ, і передано тим, хто потребує. А потребують тисячі людей.

 

Цей одяг можна купити для близьких в Інсті бренду https://instagram.com/the.pohuy?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

Або задонатити на банку https://send.monobank.ua/jar/2pHGe7F2yr і подарувати бійцям, які зараз знаходяться в госпіталях.

 

Вартість одного комплекту (футболка і штани) – 1600 гривень (44 долари).

 

Нагадаємо, Юрій Гудименко з початку повномасштабного вторгнення росії 24 лютого захищає Україну в рядах ЗСУ. Його було поранено під час ворожого артилерійського обстрілу. Наразі він перебуває у госпіталі.

Коментарі

Інші новини по темi