Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Пять лучших статей на site.ua за неделю. 28 ноября — 4 декабря

5 грудня 2016 11:22
Політика
views 4106
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей, набравших наибольшее количество лайков в Фейсбуке:

На первом месте статья Валерия Пекара — 4221 лайк.

Здається, на завершенні третього року війни всім мусить бути зрозуміло, що Україна вистояла завдяки здатності об'єднатися і не вестися на ворожі спроби розділити українців за ознаками мови, релігії та проживання по той чи інший бік Дніпра.
Більше того, основна помилка чекістських стратегів полягала в тому, що вони вірили у можливість і легкість такого розколу. Вони вірили, що Дніпро, Харків, Одеса, Миколаїв, Маріуполь — це не Україна. І стали заручниками своєї помилки.
Аж ось три роки по тому виходить, що у головах великої кількості українців Путін переміг. Знов і знов ми бачимо бажання розділити українців на сорти за мовною ознакою.

Валерій Пекар: Крапка у мовному питанні


На втором месте статья Дмитрия Андреева — 3125 лайков.

Он не плохой человек. Он — гражданин Украины, вроде бы не делающий ничего противозаконного.
Он не любит Россию, знает, кто главный хуйло на планете, носит вышиванку и иногда переключается на украинский в беседе.
Нет, он не плохой человек. Но чего-то в этом образе не хватает.
Ах, да. Он считает, что для любой проблемы существует простое решение. Одних — посадить. Других — пострелять. Третьих убрать, ну а хороших поставить у власти.

Дмитрий Андреев: Власть плохая


На третьем месте статья Сашка Лирныка — 2950 лайков.

Стосовно «крематорію» на Андріївському узвозі. Я колись такий гараж побудував в гаражному кооперативі в Умані. Один в один.
Теж з оцинковки і із старого списаного контейнера. І колір такий же мерзотний і вирізи для вікон. То просто — болгаркою випилюєш, приварюєш електродами -троєчкою.
Головне встигнути ,щоб голова кооперативу не побачив раніше строку. А то примусить зрізати цю похабєнь. Ще й штраф заплатити.
Я встиг.
Отже я — концептуальний архітектор в пулі ЮНЕСКО.

Сашко Лірник: Концептуальний жлобо-стайл, або тріумф Голохвастова


На четвертом месте пост Ларисы Ницой — 2067 лайков.

Європейські держави готують для учнів (студентів) освітній пакет (набір предметів), не залежно від того, якої національності сидять у класі діти. А навчаються в їхніх класах діти різних національностей, різних меншин, бо виокремлювати в окремий клас чи окрему школу якусь окрему національність – у європейських країнах не можна (на відміну від України, де сегреговані класи і школи для меншин — норма), бо там усі рівні, і якщо національність виокремити, то вона (національна меншина) дуже ОБРАЗИТЬСЯ, що це її дискримінують за національною ознакою, сегрегують, відокремлюють від усіх інших, ніби вони якісь не такі . Ото ж сидять у їхніх класах усі разом діти різних меншин і отримують разом стандартний освітній пакет державною мовою.

Лариса Ніцой: У Європі мови меншин у школах не вчать


И на пятом месте текст Горького Лука — 1793 лайка.

Три часа назад московские менты выпустили из кичи Дидье Маруани, создателя проекта «Спейс», который я помню еще школьником, и даже купил пластинку в «Мелодии» из денег от завтраков. Из этого проекта потом произошел балтийский «Зодиак» и еще миллион групп электронного спейса. Это я пишу для тех, кто не знает что такое «Спейс», но пользуется его плодами. Это тот самый Дидье, который давал в Москве благотворительные концерты, еще с 1983 года, задолго до того, когда великороссы начали чавкать ножками Буша, матеря при этом проклятый Запад.
В 1992 году Дид колесил по постсовку, теряя реальный лавандос на западе, и получая только райдер.

Look Gorky: Фри Спейс, або Благодарность


Бонус. Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Павел Казарин: Траектория благих намерений

Сергей Фурса: Почему все молчат о Привате?

Владислав Рашкован: Эмоциональная симфония реформатора

Ігар Тышкевіч: Маккейн был неправ, называя Россию «бензоколонкой»

Коментарі

Інші новини по темi