Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на site.ua за неделю. 21-27 октября

28 жовтня 2019 12:37
Шоу-бізнес
views 2571
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 постов по количеству просмотров:

Признаюсь, я всегда был за Ахметова. Практически с рождения отдавал должное его гениальности и таланту не просто быть на плаву, но всегда и с влиянием на власть и с денежными потоками. Мало кто смог пережить лихие 90-тые, Кучму, Майдан, Ющенко, Януковича, снова Майдан, войну и оккупацию, феномен Зеленского и остаться «Хозяином Донбасса».

Петро Андрющенко: Ода Ахметову или как Зеленский снова отдает Донбасс Хозяину...

Не всім можна торгувати. Мабуть це наймерзотніший вчинок за останні роки. Співаки і хвацькі танцюристи у віночках і шароварах! До вас на концерти ходили українці а не «кварталівці». І в Україні і за кордоном. А ви обісрали все за якусь мить. Ви що, голодуєте? У вас концертів немає? А головне що себе опустили, то і хрін з вами. Так ви ж всіх нас опустили.

Сашко Лірник: За шмат гнилої ковбаси

Нарешті я дозрів до того, аби щиро подякувати президенту Зеленському. За що? За те що в своєму житті я ще не зазнавав такої ударної терапії з позбавлення ілюзій. Скажу більше, якби президента Зеленського не існувало – його треба було б придумати. Як клізму для прочистки шлунку. Дякую вам, Володимире Олександровичу.

Дмитро Калинчук: Потворне рило співвітчизника

Закрывая тему Золотого. На одну «мелочь» хотел бы обратить внимание. На поведение подручного Авакова, (он на видео в болотном камуфле) официально зама нацполиции, Вадима Трояна, который играет роль чуть ли не хозяина дома. Он предлагает всем экс азовцам присаживаться, постоянно принимает участие в действии.

Роман Доник: Спецоперация Авакова — Аваков в белом, а ЗСУ в г*вне

Ви помиляєтесь. Якщо ви думаєте, що останні події – це різні і непов'язані речі. Ні, я не про те, що їх поєднує 95 Квартал. Я про стратегію, причому не Зеленського, а Москви. І ще – якщо ви думаєте, що росія хоче знищити Україну і назвати тут територію на зразок «Малоросія» чи «Новоросія». Росія тут хоче бачити Україну, але – іншу.

Максим Колиба: Хор імені Вірьовки і Сергій Сивохо. Як нас вчать правильно любити Україну

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Tanya Adams: Энергетическая капитуляция?

Павел Казарин: Бисер и свиньи

Дана Яровая: На кого ставите, Владимир?

Павел Казарин: ЗАО «Владимир Зеленский»

Тарас Яловничий: Свиняче сопрано

Семен Єсилевський: Дети-веганы: невольные жертвы опасной моды

Объявление. Количество топ-статей, необходимых для попадания в топ-авторы, повышается до девяти (Петр Андрющенко стал 50-м, кому покорился этот рубеж). Авторы, у которых число топ-статей меньше девяти, переходят в «Клуб».

Коментарі

Інші новини по темi