Повідомити про помилку

Каратист Станіслав Горуна здобув десяту бронзу для України на Олімпіаді 2020

6 серпня 2021 16:05
Спорт
views 123
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Український каратист 32-річний Станіслав Горуна став бронзовим призером Олімпіади в Токіо. У півфіналі українець програв італійцю Луїджі Буза — 0:3.


На старті поєдинку Буза вийшов уперед. Горуна намагався відігратися та атакував суперника. Міг претендувати на два очки, але судді після перегляду відеоповтору не нарахували їх українцю. Далі італієць ще двічі спіймав Горуну на контратаці й довів сутичку до перемоги.

Зазначимо, що Горуна посів друге місце у кваліфікаційній групі (2 перемоги, нічия і поразка).

Олімпійські ігри-2020 у Токіо триватимуть до 8 серпня. Всього буде розіграно 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.

Зараз у скарбничці України на Олімпіаді в Токіо 14 медалей — одна золота, три срібні і десять бронзових: Перша медаль — у дзюдоїстки Дарії Білодід, друга — у шабліста Ігоря Рейзліна, третя — у стрільців Олени Костевич та Олега Омельчука, четверта — у плавця Михайла Романчука, п'ята — у тенісистки Еліни Світоліної. Усі п'ять — бронзові.


Перше срібло Ігор у Токіо Україні приніс рівненський плавець Михайло Романчук. Згодом після тріумфу в бронзовому фіналі медаль здобула і борчиня греко-римського стилю Алла Черкасова (бронза), а Парвіз Насібов приніс Україні друге срібло Ігор у Токіо.

Дев'ята нагорода, перша золота, в активі борця Жана Беленюка. Десята — у дуету 
Марти Федіної та Анастасії Савчук, які завоювали бронзу в артистичному плаванні. Одинадцяту відзнаку здобула борчиня греко-римського стилю Ірина КоляденкоДванадцята медаль у веслувальниці Людмили ЛузанА тринадцяту, срібну відзнаку, везе додому каратистка Анжеліка Терлюга.

Коментарі

Інші новини по темi