Повідомити про помилку

Українська каноїстка завоювала бронзу на Олімпіаді

5 серпня 2021 10:10
Спорт
views 65
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Людмила Лузан завоювала бронзу у веслуванні на Олімпіаді-2020. Спортсменка фінішувала третьою на дистанції 200 м у змаганні в одиночному веслуванні на каное, її результат — 47.034. Про це повідомляється на сторінці в Facebook Міністерства молоді та спорту України.

«Спортсменка впевнено пройшла півфінал Олімпіади з найкращим результатом серед суперниць — 47.339, але у фіналі поступилася представницям Америки (45.932) та Канади (46.786)», — зазначили у міністерстві.

Варто зазначити, що ця дисципліна дебютувала на цьогорічних Олімпійських іграх. Людмила Лузан ще візьме участь у змаганнях у веслуванні на каное-двійці на 500 метрів 6 серпня.

Нагадаємо, що напередодні українські атлети й атлетки здобули чотири медалі. Перше золото для України завоював борець греко-римського стилю у категорії до 87 кілограмів Жан Беленюк. Він виграв поєдинок із угорцем Віктором Льорінцом.

Друге срібло для України здобув борець греко-римського стилю Парвіз Насібов. У боротьбі за золото Насібов поступився іранцю Мохаммаду Резі Гераї в категорії до 67 кілограмів.


Борчиня Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль у вільній боротьбі до 62 кілограмів. Синхроністки Марта Федіна і Анастасія Савчук здобули бронзову медаль у артистичному плаванні.


Тепер на рахунку України одна золота медаль, дві срібних і дев'ять бронзових і вона посідає 37-е місце в медальному заліку.

Коментарі

Інші новини по темi