Повідомити про помилку

Автор Site Ua

Лучшие статьи на сайте за неделю. 8-14 февраля

15 лютого 2021 12:35
Шоу-бізнес
views 1437
shares 133
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Топ-5 статей по количеству просмотров:

Запрет телеканалов Медведчука сломал стране шаблон. Прежде роли были расписаны. На одном фланге – хранители украинского суверенитета, на другом – пасынки кремлевского дракона. А посередине – случайно подобранное президентское монобольшинство. Владимир Зеленский выглядел как спонтанная пауза перед решающей битвой за украинское будущее. Пока он сам не решил в нее ввязаться.

Павел Казарин: Зеленский и Порошенко. Зачем шестому лавры пятого

Події останніх днів привертають увагу до Донбасу. Загострення вздовж лінії зіткнення все важче приховувати від широкого загалу. Надто часто приносять у жертву вбитих та поранених українських військових в символічному храмі припинення вогню, спорудженому в уяві Володимира Зеленського.

Євген Магда: Донбас: високі ставки

Болюча тема про мову спілкування. Отож пояснюю. Я в Україні не зобов'язаний знати іноземну мову. Я маю повне право знати лише державну, українську. І цього мені має вистачати. Як поляку польської, французу французької, і т.д. Інша справа що я можу знати ще кілька мов. Наприклад білоруську і англійську.

Сашко Лірник: Хворий, вилікуй себе сам!

Кліп учасника від України на Євробаченні гурту Go_A зараз «рве» ютуб і численних оглядачів з різних країн. Не є шанувальником цього пісенного конкурсу, але ця робота точно варта уваги. Стара веснянка поєднана з електронною музикою, харизмою авторів і актуальністю відеоряду магічна.

Yevhen Bulavka: А ще ми гарно вміємо стріляти

Порошенко зробив хід у відповідь, і презентував сьогодні кілька законопроектів, які умовно можна назвати пакетом законів про колаборацію. Добре, що у нього увійшла й вимога ухвалити постанову ВР щодо припинення політично вмотивованих переслідувань. Йдеться про справу Шеремета та інших.

Yevhen Bulavka: Ставки ростуть

Интересные статьи, не попавшие в топ-5:

Дана Яровая: Страна стокгольмского синдрома

Виктор Трегубов: Крим і Рим

Коментарі

Інші новини по темi