Повідомити про помилку

У Росії лавина накрила українських альпіністів

31 серпня 2021 11:37
Події
views 727
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У вівторок, 31 серпня, в горах Північної Осетії групу альпіністів накрила снігова лавина. Серед постраждалих – троє громадян України, які підіймалися на гору Казбек зі сторони Грузії.

О 08:50 31 серпня черговій зміні пошуково-рятувального загону надійшло повідомлення від очевидця про те, що на горі Казбек зійшла лавина, під яку потрапила група альпіністів.


За інформацією ЗМІ, які посилаються на дані рятувальників, для евакуації трьох постраждалих Українців будуть залучати вертоліт Грузії.

Вказано, що очевидець події — одиночний турист, врятував одну жінку, витягнувши її з-під снігу. У постраждалої, за попередньою інформацією, перелом ноги.

Нагадаємо, поблизу гори Говерла станом на ранок неділі триває пошук неповнолітньої дитини (2015 р.н.), яка відстала від групи туристів з Коломиї напередодні ввечері. До пошуку залучені рятувальники, поліція, військові, нацгвардійці, волонтери та співробітники нацпарку.


Нагадаємо, що поблизу гори Говерла станом на ранок 15 серпня тривав пошук неповнолітньої дитини (2015 р.н.), яка відстала від групи туристів з Коломиї напередодні ввечері. Негайно було організовано пошукові роботи з подальшим нарощуванням сил та засобів. Дитину знайшли.

Зазначимо, рятувальники знайшли чотирьох дітей, які вчора заблукали поблизу села Порошково Ужгородського району. Стан дітей — задовільний.

19 серпня о 01:10 від чергового Нацполіції до ДСНС надійшло повідомлення, що 18 серпня під час збирання ягід та грибів в лісовому масиві поблизу с. Порошково Ужгородського району втратили орієнтир та заблукали 4 дітей ромської національності. 

Станом на 09:15 співробітниками ДСНС знайдено заблукалих дітей у задовільному стані, транспортовано до населеного пункту та передано представникам поліції.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi