Повідомити про помилку

У Закарпатській області знайшли чотирьох заблукалих дітей

19 серпня 2021 10:18
Події
views 212
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Рятувальники знайшли чотирьох дітей, які вчора заблукали поблизу села Порошково Ужгородського району. Стан дітей — задовільний. Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

19 серпня о 01:10 від чергового Нацполіції до ДСНС надійшло повідомлення, що 18 серпня під час збирання ягід та грибів в лісовому масиві поблизу с. Порошково Ужгородського району втратили орієнтир та заблукали 4 дітей ромської національності. 

Станом на 09:15 співробітниками ДСНС знайдено заблукалих дітей у задовільному стані, транспортовано до населеного пункту та передано представникам поліції.

Всього до пошукових робіт залучалося 73 особи та 8 од. техніки, 2 собаки, а саме:

- ДСНС – 23 особи та 3 од. техніки;

- Нацполіція – 22 особи, 4 од. техніки та 2 собаки;

- місцеве населення – 20 осіб;

- працівники лісового господарства – 8 осіб та 1 од. техніки.


Нагадаємо, що вчора ввечері зникли четверо дітей, які пішли в ліс збирати чорницю. Про це повідомили МВС України.

«Шукаємо: Миколу — 6 років, Людмилу — 5 років, Марійку — 7 років, Данієлу — 8 років... Їх життя під загрозою. Вночі температура в лісі опускалася до 9 градусів за Цельсієм.
Микола — чорноволосий, худорлявий. Одягнений у чоботи, світер чорного кольору, чорні спортивні штани. Людмила — блондинка, худорлява. Одягнена у синю сукню та чобітки. Марійка — блондинка, худорлява. Одягнена у спортивку та чобітки. Данієла — світловолоса, худорлява. Одягнена в чорну сукню та чобітки.
, — повідомляли правоохоронці.

Коментарі

Інші новини по темi