Повідомити про помилку

Хлопчика, який загубився у Карпатах, знайшли

16 серпня 2021 10:22
Події
views 1922
shares 2
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Вчора, о 19:30, група волонтерів у Карпатах на маршруті в сторону гори Кукул знайшла 6-річного хлопчика. Дитина у задовільному стані. 

«Одна з пошукових груп щойно по радіозв'язку повідомила, що дитину знайшли. Живим. За попередньою інформацією, це саме Олексійко Стефанців. Але зараз ще перевіряють. Знайшли дитину на горі Велика Космецтка відстані понад 2 км. Це на кордоні із Закарпаттям. Зараз хлопчика спускають», — розповіли рятувальники.

«Олексійко знайшовся! Хлопчика, який загубився напередодні під час сходження на Говерлу відшукала о 19:27 група волонтерів на маршруті в сторону гори Кукул. Розділяємо радість усіх, хто переживав увесь цей час і молився, щоб дитинка знайшлася живою!», — йдеться у повідомленні ДСНС у Facebook.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що поблизу гори Говерла станом на ранок неділі триває пошук неповнолітньої дитини (2015 р.н.), яка відстала від групи туристів з Коломиї напередодні ввечері. Негайно було організовано пошукові роботи з подальшим нарощуванням сил та засобів.


Всього до пошукових робіт залучено 156 осіб та 19 одиниць техніки, 3 собаки, квадрокоптер, а саме:

- ДСНС — 57 осіб, 2 собаки, 10 одиниць техніки (з них 1 квадрокоптер);

- Нацполіція — 37 осіб, 4 одиниці техніки та 1 собака;

- НГУ — 30 осіб і 2 одиниці техніки;

- ЗСУ — 11 осіб;

- волонтери — 13 осіб і 2 одиниці техніки;

- працівники Карпатського національного природного парку — 8 осіб і 1 одиниця техніки.

 

 

Коментарі

Інші новини по темi