Повідомити про помилку

У аеропорту Кабула люди випадають з літака на льоту

16 серпня 2021 12:06
Події
views 1164
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

В аеропорту Кабула люди відчайдушно штурмують літаки. Люди випадають з літака на льоту. Про це повідомляє Tele1. Видання пише, що на відео видно, як двох людей скинули з літака в будинки людей.


За іншими даними, люди, зачепившись за стійку шасі і елементи літака, самі не утримуються і падають.

Також, у аеропорту загинули щонайменше п'ять осіб. Про це з посиланням на очевидців повідомляє видання Reuters. Відзначається, що американські військові відкрили «попереджувальний» вогонь, адже люди масово штурмували літаки, щоб покинути територію країни. В результаті загинули п'ятеро людей. За словами одного зі свідків, точно не відомо, як саме загинули люди — від пострілів, або у великій товкучці.


Інший розповів, що бачив, як людей несли до автомобіля. У свою чергу, офіційний представник США повідомив: відповідальний за безпеку аеропорту американський військовослужбовець стріляв у повітря, щоб розсіяти натовп. Офіційних коментарів про загибель людей немає.
 

Нагадаємо, що у неділю, 15 серпня, бойовики радикального руху Талібан розпочали наступ на столицю Афганістану місто Кабул. Таліби взяли під контроль ще чотири столиці афганських провінцій після захоплення Кандагара і Герата, другого і третього за величиною міст країни. А також, президент Афганістану Ашраф Гані покинув країну на тлі наступу талібів на Кабул. 



Коментарі

Інші новини по темi