Повідомити про помилку

В Росії знайшли уламки зниклого Ан-26: ніхто не вижив

23 вересня 2021 10:24
Події
views 1832
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зранку рятувальники виявили літак на схилі гори Хехцир на території однойменного заповідника в передмісті Хабаровська. З вертольоту помічені уламки літака Ан-26, який зник з радарів увечері 22 вересня. Це місце вже намагалися оглянути раніше, але близько підлетіти до передбачуваної точки падіння завадила низька хмарність, повідомляє ІА «Хабаровський край сьогодні».

«Згорілі уламки знайдені в 13 кілометрах від селища Корфовський на висоті близько 600 метрів. Саме там ми шукали вчора і нам завадили вітер і дощ і настала ніч, туди ж літали і сьогодні вранці, але знову не змогли пробитися. Тих, хто вижив з висоти побачити не вдалося, посадити вертоліт в тому районі неможливо, до місця знаходження уламків висунулися піші групи рятувальників і загони на квадроциклах», — розповів агентству один з учасників пошуково-рятувальної операції.

Читайте також: На Далекому Сході РФ пропав з радарів АН-26. ЗМІ заявили, що літак знайшли, а потім спростували це

Пошуково-рятувальним групам вдалося дістатися до місця аварії літака Ан-26, місце катастрофи знаходиться на кордоні Великохехцирського заповідника. На місці події живих не виявлено.

З шести членів екіпажу повітряного судна вижити не вдалося нікому. Літак Ан-26 належав ЗАТ «Льотні перевірки і системи» і прибув до Хабаровська з Іркутська з метою виконати планову перевірку стану систем навігації та радіозв'язку аеропорту імені Невельського.

«Шансів вижити у екіпажу фактично не було, найбільший уламок літака в довжину трохи більше півметра, вони врізалися в гору на повній швидкості„, — розповів ІА «Хабаровський край сьогодні» один з членів пошукової групи.

«Ан-26 просто розірвало на дрібні частини„, — додав рятувальник.

Коментарі

Інші новини по темi