Повідомити про помилку

На Камчатці знайшли уламки вертольоту ФСБ. Дістатись на місце не можуть

24 вересня 2021 13:16
За кордоном
views 1262
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це розповідають російські ЗМІ

На борту вертольота знаходилися чотири людини, екіпаж не вийшов на зв'язок на Камчатці в 5.30 за місцевим часом (23 вересня о 20.30 за Києвом).

«Уламки знайшли. Там важкодоступна місцевість, дістатися не можуть. Що з людьми, невідомо. Висота більше 900 метрів„, — сказав співрозмовник агентства «РИА Новости».

Раніше повідомлялося, що в районі гори Гострої на Камчатці вертоліт Ка-27 здійснив жорстку посадку. До цього вертоліт перестав виходити на зв'язок, почалися його пошуки. Інформації про стан пасажирів немає.

Читайте також. На Камчатці розбився гелікоптер ФСБ

Ка-27 належить прикордонному загону управління ФСБ по Східному Арктичному району та здійснював навчальний політ.

«Належність зниклого з радарів вертольота Ка-27 — 5-й авіаційний загін прикордонного управління ФСБ РФ по Східному Арктичному району„, — уточнили в оперативній службі.

У пошуках вертольота брали участь 13 осіб і три одиниці техніки. У мережі з'явилось відео, на якому розбитого гвинтокрила помітили під час прольоту на горою Острая (Гостра).

Зазначимо, це другий вертоліт РФ, який розбився за четвер, 23 вересня.

В Іжевську санітарний вертоліт врізався в будівлю лікарні.

Вертоліт «Ансат» перевозив до лікарні з міста Можга пацієнта з гострим коронарним синдромом, на борту перебували чотири людини. При посадці фельдшер отримав травму голови, в даний час його обстежують в приймальному відділенні лікарні.

Нагадаємо, 22 вересня під Хабаровськом російський Ан-26 впав на сопку. Загинули всі шестеро членів екіпажу.

Коментарі

Інші новини по темi