Повідомити про помилку

«Велике будівництво» Зеленського взялося за ремонт стратегічно важливої дороги біля Чернівців

19 листопада 2021 17:22
великебудівництво
views 233
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» стартував ремонт відтинку буковинської траси Т-26-02 Чернівці – Заставна, що виходить на трасу М-19. Мова йде про ділянку Малий Кучурів – Вербівці – Юрківці, повідомила Чернівецька ОДА.

«Нам, як і всім жителям області, потрібна зручна інфраструктура. Ця дорога стратегічно важлива, адже це напрямок до Чернівців, яким ми їдемо чи не щодня. Відтак відремонтована траса значно скоротить час поїздки до обласного центру», – заявив голова Юрковецької громади Віталій Шафер.

Роботи на цьому маршруті протяжністю 5,6 км розпочалися на початку листопада. Там підрядник фрезерує і розпушує покриття, щоб потім підсилити дорожній одяг. На шляху планують також відновити штучні споруди, укріпити узбіччя, провести роботи із водовідведення, встановити дорожні знаки та влаштувати розмітку.

Підрядник працюватиме на об'єкті, доки дозволить погода. Відтак роботи продовжать у 2022 році.

Відновлення дороги відбувається за кошти з державного бюджету. Загальна вартість робіт складає близько 100 мільйонів гривень.

Як раніше повідомлялося, програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» до кінця 2024 року відновить 24 тисячі кілометрів автодоріг по всій країні.

Коментарі

Інші новини по темi