Повідомити про помилку

У Херсоні завершилося «Велике будівництво» яскравого дитячого садка

5 листопада 2021 10:54
Економіка
views 218
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Херсоні завершилися роботи з будівництва окремої будівлі дитячого садка на території загальноосвітньої школи I-II ступенів № 5. Об'єкт звели за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», повідомила Херсонська ОДА.

Заклад розрахований на одночасне навчання 45 дітей у 3 групах. Садок є єдиним у  мікрорайоні «Житлоселище». Його відкриття допоможе частково вирішити проблему надання дошкільної освіти у цій частині міста.

На першому поверсі навчального закладу облаштували ясельну групу і музичну залу. На другому – приміщення для двох різновікових груп. Територію навколо облагородили, встановили дитячі майданчики.

«Також при проєктуванні дитячого садка враховувались потреби маломобільних груп населення», — зазначила пресслужба ОДА.

Будівництво розпочали 2019 року. Тоді було вирито котлован, після чого роботи призупинили. Відновити їх вдалося після включення об'єкта до програми «Велике будівництво». Загальна вартість будівництва склала 25 млн.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Коментарі

Інші новини по темi