Повідомити про помилку

У Раді «слуга» Тищенко виштовхав Лероса з трибуни під час виступу: той говорив про «Вагнергейт»

9 вересня 2021 12:32
Верховна Рада
views 2645
shares 18
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

9 вересня у раді сталася демонстрація депутатської етики. Нардеп-"слуга" Микола Тищенко буквально виніс за шкірки позафракційного депутата Гео Лероса з трибуни саме тоді, коли той згадував президента Володимира Зеленського, "його секретарку Єрмака" та "Вагнергейт".

Він заявив, що українцям цікаво знати, "хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак злили цю спецоперацію".

"Пане Зеленський, ви можете скільки завгодно призначати своїх друзів, знайомих на керівні державні посади, але ви перетворюєте цю країну на філіал мафії…" — зазначив Гео Лерос.

В цей момент Микола Тищенко швидко підійшов до трибуни і виштовхав звідти промовця.

Повне відео — за посиланням.

 

Все ж Миколу Тищенка вдалося вгамувати і Лерос продовжив промову.

"Тут вам не спортзал!" — зазначив спікер ВР Дмитро Разумков після інциденту.

Нагадаємо, 8 вересня на CNN випустили матеріал, де заявили, що ЦРУ фінансувало операцію української розвідки по захоплнню російських бойовиків, які воювали в ОРДЛО проти України

Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк назвав опублікований CNN матеріал про найманців ПВК "Вагнер" в Білорусі "старою замшілою російською пропагандою", який переклали на англійську мову і надруковали в респектабельному американському виданні "для додання їй достовірності".

Коментарі

Інші новини по темi