Повідомити про помилку

ЦРУ надавало фінансування українській розвідці у справі «вагнергейту», — CNN

8 вересня 2021 12:58
Події
views 215
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це йдеться в матеріалі СNN.

У матеріалі йдеться про те, що серед так званих «вагнерівців», яких виманювала українська розвідка були причетні до збиття рейсу МН-17. Журналісти пишуть — це питання цікавило також і розвідку США.

Як розповідає CNN, хоч американські чиновники і заперечують свою участь у Вагнергейті, за словами представників української розвідки, операція під керівництвом України отримала готівку від США, а також технічну допомогу та поради від ЦРУ щодо того, як залучити російських найманців.

Нагдаємо, для виманювання ексбойовиків, які брали участь у бойових діях проти України, було створено сайт, який пропонував роботу з охорони нафтових родовищ у Венесуелі.

Нагадаємо, опозиція та журналісти звинувачують офіс президента Зеленського у зриві операції. За словами журналіста Юрія Бутусова, рейс «вагнерівців» до Києва перенесли за наказом Володимира Зеленського. Після цього 32 бойовики, які перебували в білоруському санаторії схопили сили безпеки Білорусі, які невдовзі передали їх у Росію. Один бойовик з подвійним громадянством РФ та Білорусі залишився у країні.

 

Коментарі

Інші новини по темi