Повідомити про помилку

У Москві відзначили День Державного Прапора України: синьо-жовтий підняли в небо перед Кремлем

23 серпня 2021 15:10
Події
views 2682
shares 0
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

23 серпня народний депутат від фракції «Слуга народа» Юлія Гришина в Telegram поділилася відео, на якому невідомі на тлі Кремля та собору Василія Блаженного на чотирьох червоних повітряних кулях запускають в небо чималий синьо-жовтий прапор.

На невеликій площі зібралися кілька людей. Вони запускають великі повітряні кулі червоного кольору. До них прикріплений жовто-синій український прапор, також досить пристойних розмірів. На відео видно, як він неспішно піднімається в сіре московське небо.

«Тим часом в Москві», — лаконічно підписала ролик Юлія Гришина.

Відзначимо, що поки що ніяких подробиць даного заходу немає. Невідомо, хто і з якою метою це зробив.

Нагадаємо, що сьогодні Україна відзначає День державного прапора. Завтра ж наша країна відсвяткує тридцяту річницю з дня здобуття незалежності. До цих урочистих дат в Офісі президента придумали нову ідею: в кожному обласному центрі поставити по величезному флагштоку з державним прапором. Подекуди ця ініціатива закінчилась доволі символічно. Зокрема в Херсоні флагшток звалився на припаркований поруч «Лексус», який по фантастичного збігу обставин належав тому самому чиновнику, який розпоряджався установкою споруди.

Коментарі

Інші новини по темi