Повідомити про помилку

Росіянам немає чим похвалитись на 9 травня – Віктор Трегубов

6 травня 2022 22:10
Війна
views 1407
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Російські окупанти не отримали суттєвих перемог в Україні, які можна було б продемонструвати до 9 травня російським телеглядачам.

Про це заявив Віктор Трегубов, капітан ЗСУ, до 24.02.2022 співзасновник «Демократичної сокири» в ефірі телеканалу Еспресо.

«До 9 травня росіяни можуть відчайдушно ломанутись на Сєверодонецьк та Лисичанськ, але переконаний, що у них це не вийде. По інших напрямках можливе тактичне просування, яке зараз йде дуже повільно. До свята у них не буде чим похвалитись, якщо вони не придумають щось екстравагантне», – вважає військовий.

«У них немає перемог, немає чогось красивого, що можна показати російському телеглядачеві. І сказати: ось дивіться, ми велика держава», – додав він.

На думку Трегубова, якщо в росії буде оголошена загальна мобілізація, це стане спробою великою кількістю компенсувати низьку якість.
 
Він також вважає абсолютно нереалістичною ціль росіян відрізати Україну від морських шляхів, враховуючи ситуацію на Херсонському напрямку.

Коментуючи ситуацію в Придністров'ї, Трегубов заявив, що росія намагається розхитати ситуацію. «Там про щось серйозне з військової точки зору говорити неможливо. Мета – відволікти увагу Європи від того, що відбувається в Україні, створити нову точку конфлікту, привернення уваги», – сказав Трегубов.

Він також зауважив, що на Донецькому і Луганському напрямку ресурси ворога не безмежні. Просування ворога має бути зупинено, вони вже дуже повільні. Є хороші новини з Харківського напрямку, який теж є ключовим для росіян.


#ДС_війна

Коментарі

Інші новини по темi