Повідомити про помилку

ГУР: російські спецслужби готують напад на свій контингент в Придністров'ї під прапором України

14 січня 2022 18:23
Події
views 976
shares 18
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Головне управління розвідки попередило, що РФ готує провокацію проти власних соладт під українських прапором з метою легалізації нового вторгнення. 

«За інформацією воєнної розвідки України 13 січня у 3 омсбр ЗС Придністровського регіону Республіки Молдова було проведено службову нараду, під час якої особовому складу доведено, що очікуються провокації зі сторони України в районі н. п. Ковбасна (артсклади оперативної групи військ РФ)„, — йдеться у повідомленні.

У ГУР уточнили, що розпорядження про приведення придністровської бригади у вищі ступені бойової готовності росіянами не доводились. Водночас наш ворог наголосив офіцерам  на необхідності пілтримувати готовність особового складу «за першою командою» виконувати завдання за призначенням.

На сьогодні відпустки та звільнення особового складу не скасовано, але командирам/начальникам наказано довести до підлеглих необхідність прибути до військової частини за визначеним сигналом.

Нагадаємо, Білий Дім обіцяє надати докази російської провокації «під чужим прапором» для легалізації операції проти України протягом доби.

 

Коментарі

Інші новини по темi