Повідомити про помилку

Прокуратура заперечила звільнення з-під варти водія Land Cruiser, що збив дітей у Харкові

13 листопада 2021 20:11
Події
views 654
shares 6
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У ЗМІ з'явилася інформація, що водія, який нібито в стані наркотичного сп'яніння наїхав на дітей на позашляховику Land Cruiser у Харкові, випустили під заставу. Однак у прокуратурі спростували інформацію.

Речник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко повідомив, що підозрюваний у ДТП на проспекті Науки сьогодні не виходив з-під варти і наразі перебуває у слідчому ізоляторі.

Про це пише «Суспільне Харків». 12 листопада можливість внесення застави Лисенку передбачив суд, взявши його під варту на два місяці.


Раніше в. о. голови Харківської обласної держадміністрації Олександр Скакун у своєму Facebook написав, що під таку заставу «таких персонажів» випускати не можна. Він висловив думку, що вонамає бути «щонайменше ті самі 10 млн грн, яких від початку вимагало обвинувачення».

«Вдячний Харківській обласній прокуратурі за апеляційне оскарження, м'яко кажучи, дивного рішення судді Київського районного суду Наталії Бородіної. Маю переконання (і для цього маю підстави), що під заставу ця недолюдина не вийде», – написав Скакун.

Нагадаємо, аварія сталася 11 листопада. Кросовер Toyota Land Cruiser збив на переході 13-річних підлітків – хлопця та дівчину. Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський взяв справу під особистий контроль. Він пообіцяв, що винуватець аварії відповідатиме перед законом.

Коментарі

Інші новини по темi