Повідомити про помилку

У Харкові водій Land Cruiser збив двох дітей на зебрі

11 листопада 2021 18:24
Події
views 2276
shares 1
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У Харкові на проспекті Науки водій кросовера Toyota Land Cruiser збив пішоходів на переході. У ДТП постраждали 13-річні хлопчик та дівчинка. Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області. 

На місці події працює патрульна поліція. На відзнятому очевидцями відео видно, як автомобіль, не реагуючи на червоний сигнал світлофора, в'їхав у натовп пішоходів на «зебрі» і протягнув підлітка по асфальту. Постраждалі з травмами лежали на проїжджій частині. Невдовзі їх забрала машина швидкої допомоги.


Крім того, «Харків 1654» опублікував інформацію про те, що за годину до ДТП водій «грубо порушував правил дорожнього руху, автор відео зателефонував до поліції і повідомив про це, але як бачимо, його чи то не знайшли, чи то не шукали».

Зі слів міністра МВС Дениса Монастирського, винуватець ДТП на Науки раніше притягувався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу – незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів. Але чомусь рік тому справа була закрита і не дійшла до суду.

«Особа, яка сьогодні сбила двох дітей на пішоходному переході у Харькові затримана поліцією і зараз проходить тест на наркотики. Поліцейські підозрюють, що порушник знаходився під дією псіхотропних або наркотичних речовин», – написав міністр.

Коментарі

Інші новини по темi