Повідомити про помилку

Чоловіку з гранатою біля Кабміну повідомили про підозру

5 серпня 2021 13:40
Події
views 266
shares 8
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Чоловіку, який захопив приміщення Кабінету Міністрів та погрожував підірвати гранату, повідомили про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Дії підозрюваного кваліфікували за ст. 341 (захоплення державних будівель), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю).

Раніше столична прокуратура повідомляла, що за фактом інциденту зареєстрували кримінальне провадження за чотирма статтями Кримінального кодексу, а зараз ми бачимо тільки три. З переліку зникла ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

«Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу. Мотиви та обставини вчинення злочину встановлюються», — йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Києві вчора чоловік прийшов з гранатою в Кабмін та погрожував підірвати себе разом з будівлею. Він витягнув із кишені предмет, схожий на вибухівку, і погрожував його підірвати. Чоловіка затримали через півтори години — він вибачився за свої дії.

Коментарі

Інші новини по темi