Повідомити про помилку

37-річного П'ятова та 22-річного Різника з «Ворскли» викликали в збірну на матч проти Франції

23 серпня 2021 20:48
Спорт
views 948
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Ветеран національної збірної Андрій П'ятов та дебютант з «Ворскли» Дмитро Різник були викликані новим виконуючим обов'язки головного тренера національної збірної України з футболу.

Олександр Петраков викликав голкіперів на заміну травмованим Георгію Бущану з «Динамо» та Анатолію Трубіну з «Шахтаря».

37-річний Андрій Пятов не планував виступати за збірну України після Євро-2020, про що сам заявляв. За національну збірна П'ятов відіграв 97 ігор.

Читайте також: Півзахисник «Шахтаря» Марлос офіційно завершив кар'єру в збірній України

22-річний Дмитро Різник раніше вже неодноразово викликався до збірної і брав участь в зборах. Втім, Андрій Шевченко його на ворота так і не поставив. 

Нагадаємо, 1 вересня Україна зустрінеться з Казахстаном у кваліфікаційному раунді на чемпіонат світу 2022 року.

4 вересня наша команда гратиме з Францією.

«Потрібен результат – п'ять ігор. Кожен матч буде фіналом. Зроблю все, що від мене залежить, щоб збірна потрапила на чемпіонат світу в Катарі», — поділився Олександр Петраков у інтерв'ю прес-службі Української асоціації футболу.

Олександр Петраков  — український футболіст і тренер. Заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту України. Є одним із провідних українських футбольних фахівців у дитячо-юнацькому футболі. У 2019 році привів українська молодіжна збірна з футболу U-20 вперше в історії перемогла на чемпіонаті світу. Це найвище досягнення України у футболі на сьогодні.

Коментарі

Інші новини по темi