Повідомити про помилку

Півзахисник «Шахтаря» Марлос офіційно завершив кар'єру в збірній України

19 серпня 2021 15:30
Спорт
views 628
shares 0
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Півзахисник «Шахтаря» Марлос через офіційний сайт клубу оголосив про те, що завершує виступи в збірній України.

«Я йду зі збірної України. Сумно говорити про це, але настав момент, коли доводиться це зробити. Мало хто знає, проте я маю певні фізичні проблеми та обмеження, пов'язані з перенесеною раніше операцією, що не дозволяють грати так багато, як хотілося б. Я хочу подякувати всім, хто чотири роки тому надав мені таку змогу – бути українцем і виступати за національну збірну! Я вдячний президентові УАФ Андрію Павелку і колишньому головному тренерові Андрію Шевченку за довіру й підтримку. Дякую всім партнерам по команді: хлопці, ви стали для мене справжньою футбольною родиною, моїми друзями на полі й за його межами і залишитесь ними назавжди. І, звісно, я вдячний усім уболівальникам збірної України».

«Ми пережили багато моментів, радісних і складних, однак завжди робили це разом, об'єднані спільними футбольними цілями. Я вірю, що в збірної велике майбутнє. У складі багато молодих талановитих гравців, тому я вірю, що колектив досягне великих успіхів. Моя історія в збірній добігла кінця, але серце завжди буде з цією командою та хлопцями. Дякую всім», – сказав Марлос.

Зазначимо, що Марлос Ромеро Бонфим, або просто Марлос  — український футболіст бразильського походження. Атакувальний півзахисник збірної України та донецького «Шахтаря».

4 липня 2014 року «Шахтар» підписав контракт з Марлосом Ромеро Бонфіном. Контракт з бразильським атакувальним півзахисником укладено на 5 років.

В 2014 році перейшов до донецького «Шахтаря». Дебютував у матчі проти «Ле Монта», вийшовши з перших хвилин. Доволі швидко влився до основного складу команди. У сезоні 2015—2016 став головною забивною силою «Шахтаря» у єврокубках. Він відзначився красивим голом від штанги у ворота «Рапіда» в кваліфікації Ліги чемпіонів. А також забив гол п'ятою від штанги в матчі 1/16 Ліги Європи в ворота «Шальке». А в півфіналі забив красивий м'яч «Севільї».

В рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги сезону 2016/17 Марлос провів свій 100-й матч за «Шахтар».

29 листопада 2017 року у рамках 1/4 фіналу Кубка України провів 150-й матч за «Шахтар».

33-річний гравець дебютував за збірну України 6 жовтня 2017 року відбірковому поєдинку до чемпіонату світу зі збірною Косово.

За 4 роки Марлос провів у футболці національної команди 26 матчів і забив 1 гол.

Коментарі

Інші новини по темi