Повідомити про помилку

Єрмак сказав, що перенести затримання «вагнерівців» — вказівка Зеленського, — Бурба

19 листопада 2021 22:32
Вагнергейт
views 757
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це звільнений Зеленськимм очільник ГУР Василь Бурба розказав в «Свободі слова Савіка Шустера».

«Ми з першим заступником (Русланом Баранецьким) прибули в Офіс доповісти зміни в обстановці по активному заходу. Ми до президента не попали. Було повідомлено, що до нас спустяться, і нас попросили зайти на другий поверх, в кабінет голови Офісу„, — зазначив Бурба.

Розмова відбулася, коли спецоперація «Авеню» вже виходила на фінальний етап.

«Я отримав вказівку щодо перенесення фінального етапу. Я не просто отримав вказівку, я отримав відповідь, що це вказівка президента. Тобто, особа, яка була делегована, перед цим була присутня (Андрій Єрмак), повідомила, що це команда президента. ... Письмового наказу не було„, — додав Бурба.

Командувач розвідки пояснив, що не мав змоги зайти до самого президента, і тому змушений був дослухатися до голови його Офісу Андрія Єрмака.

«Людина приходе і каже: він делегований. Не просто послухати, а я від нього отримав вказівку про перенесення. Тобто, у нас не було письмового наказу. У нас була особа, делегована президентом, яка була в матеріалі, чула доповіді. Ми від нього отримували вказівку. Вказівку президента України„, — наголосив він.

Нагадаємо, 18 листопада журналістка яніна Соколовська оприлюднила документи ГУР про операцію. ДБР порушило справу за розголошення державної таємниці

Коментарі

Інші новини по темi