Повідомити про помилку

ОПЗЖ привітала партію Путіна з перемогою на «виборах» в Думу

22 вересня 2021 13:00
Події
views 226
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Відповідне привітання ворога «ОПЗЖ» оприлюднила на власному сайті.

«Вітаємо всіх членів партії, кандидатів від неї, які пройшли до Державної Думи Російської Федерації, керівництво та голову Всеросійської політичної партії „ЄДИНА РОСІЯ“ Дмитра Медведєва з переконливою перемогою на виборах. За підсумками підрахунку Центральною виборчою комісією 100% протоколів можна з упевненістю заявити, що отриманий під час голосування результат вкотре підтвердив: росіяни пов'язують своє майбутнє саме з „ЄДИНОЮ РОСІЄЮ“, а ідеї та програма партії близькі російському народу„, — кажуть в «ОПЗЖ».

ОПЗЖ бажаємо єдросам «сили, мудрості, натхнення, професіоналізму, щоб продовжити будувати процвітаючу, успішну державу на вже закладеному міцному фундаменті, вести Росію до нових цілей і висот».

Читайте також: Після обробки 99% бюлетенів в Думу вперше пройшла п'ята партія: її заснували «під вибори» у 2020

«Упевнені, вся ваша робота в Державній Думі, як і раніше, буде спрямована на служіння інтересам громадян Російської Федерації. Сподіваємося також на продовження діалогу і зміцнення міжпартійного співробітництва між „ЄДИНОЮ РОСІЄЮ“ і „ОПОЗИЦІЙНОЮ ПЛАТФОРМОЮ ‒ ЗА ЖИТТЯ“ в ім'я відновлення добросусідських відносин між нашими країнами і взаємовигідного економічного співробітництва України та Росії, дружніх відносин між братніми українським і російським народами», — додали в партії.

Нагадаємо, Україна не визнає вибори в РФ, через організацію глосування в окупованому Криму та ОРДЛО.

В мережі оприлюднили відео, як за бюджетників з окупованого Алчевська організовано віддають голоси за «Єдину Росію» під час електронного голосування на так звані вибори до Думи.

Коментарі

Інші новини по темi