Повідомити про помилку

У Зеленського прокоментували нарощування росіянами військ на кордонах

7 листопада 2021 17:02
Росія
views 478
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Новини американських ЗМІ про скупчення російських військ на кордоні з Україною прокоментував прессекретар Зеленського у авторській програмі на російськомовному телеканалі для окупованих територій «Дом».

Ведуча запитала Нікіфорова наскільки реальна загроза ескалації з Росією на тлі новин із США про скупчення військ.

«Наскільки я знаю, Міністерство оборони України називає такі повідомлення елементом тиску чи психологічного, чи пропагандистського. Воно не підтверджує зосередження військ більше нормального рівня біля кордонів України», — зазначив речник президента.

За його словами, Зеленський провів селекторну нараду, яка переважно була присвячена ситуації з поширенням коронавірусу в Україні, але обговорювалося й питання безпеки. На нараді слово взяв головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Він не розповів ні про що таке, що мало якось насторожити.

«Залишається відкритим питання, навіщо американські ЗМІ поширюють таку інформацію, чи вона правдива. Але Офіс президента на даний момент не має жодної підтверджуючої інформації», — сказав Нікіфоров.

Водночас він не прокоментував новину CNN про візит директора ЦРУ до Москви з метою попередити Кремль про наслідки ескалації.

Читайте також. Байден посилав до Москви голову ЦРУ через нарощування російських військ біля кордону України — CNN

У матеріалі журналістів США йшлося про те, що очільник ЦРУ Бернс зробив дзвінок з Москви до Зеленського після розмови з російськими високопосадовцями. 

Коментарі

Інші новини по темi