Повідомити про помилку

ДТП з Трухіним: ДБР заявляє, що нардеп не був за кермом

7 лютого 2022 12:56
Події
views 1519
shares 14
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Після оприлюднення журналістами проекту «Схеми» відео, на якому нардеп Трухін з ознаками сп'яніння пропонує хабаря патрульному, у ДБР знайшли відео з дорожніх камер спостереження п'ятимісячної давності. Нагадаємо, раніше в ДБР заявляли, що камер на тому відтинку дороги не було через ремонт.

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року відбулося ДТП, спричинене машиною нардепа Олександра Трухіна. Під час ДТ постраждали двоє дітей та  глава комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.

За кілька днів після ДТП ЗМІ, які написали про автопригоду нардепа, почали масово видаляти новину, або прибирати з неї відомості про Трухіна.

На відео, оприлюдненому журналістами, Трухін каже патрульному, що подзвонить міністру внутрішніх справ Денису Монастирському та пропонує 160 тисяч із сумки у багажнику.

За фактом заяв Трухіна вже відкрито провадження у Національному антикорупцйному бюро.

Читайте також. Денис Монастирський вперше відреагував на відео з Олександром Трухіним після ДТП

Як зараз зазначають у державному бюро розслідувань — за кермом був чоловік у червоній сорочці. Зауважимо, на відео з камери патрульного Трухін був у білій.

У ДБР спеціально опублікували відео нібито з камер спостереження на дорозі. Обличчя водія на камерах не видно.

Читайте також. Володимир Горковенко: Відео ДБР не доводить, що Трухін не кермував під час ДТП

«... було призначено низку експертиз, які б установили особу водія у момент ДТП. Наразі завершено чотири експертизи, остання — п'ята — триває. Після її завершення можна буде остаточно дати відповідь щодо особи водія„, — стверджують в Державному бюро розслідувань.

 

 

Коментарі

Інші новини по темi