Повідомити про помилку

Денис Монастирський вперше відреагував на відео з Олександром Трухіним після ДТП

4 лютого 2022 18:56
Події
views 3572
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заперечує, що народний депутат Олександр Трухін в серпні 2021 року дзвонив йому після ДТП на Бориспільській трасі, щоб уникнути відповідальності за п'яне водіння. За його словами, він негативно ставиться до будь-яких питань «порішати».

За словами Монастирського, якби це трапилося, то парламентар «був би посланий». Про це посадовець розповів під час спілкування з журналістами у п'ятницю, 4 лютого. 

«Чи телефонував він мені з місця події? Я можу сказати, і тут присутні мої колишні колеги, народні депутати, які можуть підтвердити, що я надзвичайно негативно ставлюсь до будь-яких питань „порєшать“. Тому мені з таких питань ніхто дзвонити не може», – наголосив міністр внутрішніх справ.

За словами Монастирського, якби у такій ситуації Трухін наважився звернутися до нього по допомогу, то зіткнувся б із вкрай категоричною негативною реакцією. 

«Якщо він би мені телефонував, то був би „посланий“ тієї ж миті. Я вважаю, що будь-яка особа, в тому числі, нардеп, про якого ви говорите, має нести відповідальність за все те, що він вчинив», – наголосив міністр.


Також Монастирський заявив, що не знав про наявність відео з боді-камери патрульного, який був на місці скандальної ДТП з нардепом.

«Що стосується самого відео, я сам був надзвичайно вражений його появою, тому що коли мені доповідали про ДТП в серпні, мені сказали, що за словами свідків, були різні дані, хто був за кермом. Тому слідчий направив клопотання в прокуратуру з пропозицією передати справу для дослідження в ДБР», — зазначив Монастирський.

За його словами, ще влітку не всі екіпажі патрульної поліції були обладнані боді-камерами, тому у вересні провели тендер і закупили 16 000 камер.

«На той час мені сказали, що цих записів немає. Тому зараз проводиться службове розслідування Національною поліцією, я думаю, що вони прокоментують найближчим часом, яким чином і як це відео могло бути передано„, — додав міністр.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi