Повідомити про помилку

Нардепи «Слуги народу» кажуть, що коханка Саакашвілі Ясько чекає на дитину

4 жовтня 2021 22:00
Події
views 1367
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це заявляє телеграм-канал «Печерська правда».

За інформацією каналу, «слуги» в комітетах Верховної Ради після повернення з Трускавця обговорюють ймовірну вагітність своєї колеги Єлизавети Ясько.

Народній депутатці 17 жовтня виповнюється 31. Тим часом, Саакашвілі буде 54 у грудні. Він офіційно одружений з громадянкою Нідерландів Сандрою Руфолс, з якою має двох синів — Едуарда та Ніколоза.

Про свої відносини з Міхеїлом Саакашвілі вони оголосили того ж дня, коли той незаконно перетнув грузинський кордон.

На каналі стверджують, що депутати між собою обговорюють, нібито Ясько змусила експрезидента Грузії оголосити про відносини через свою вагітність.

Читайте також: Екстрадиції Саакашвілі в Україну не буде — віцепрезидент Грузії

Адвокат Саакашвілі Георгій Чівіашвілі заявив, що його підзахисний відмовиться від екстрадиції в Україну. Про це він повідомив після того, як вийшов з Руставський установи з виконання покарань №12.

«Його позиція така, що боротьба триває. Те, що він — політв'язень, це ясніше ясного. Відповідно, на його думку, все триває. За його оцінкою, на виборах отримані хороші результати. Якихось інших особливих меседжів ми від нього не отримували. Що стосується екстрадиції, позиція Міхеїла Саакашвілі з цього питання така, що він приїхав до Грузії, на свою батьківщину і має намір вести політичну боротьбу„, — додав юрист.

4 жовтня Єлизвета Ясько виданню «Телеграф» заявила, що має намір полетіти в Грузію.

«Треба, щоб грузинський народ захистив своє волевиявлення, це по-перше. По-друге, треба, щоб підключилося міжнародне співтовариство. Зараз це вже відбувається, дуже багато заяв. Україна зайняла потужну чітку позицію. Президент Зеленський заявив, що ми будемо рятувати і повертати всіх громадян України, тому тут є багато роботи зараз в Україні. Через деякий час, я думаю, що я обов'язково туди (до Грузії — ред.) поїду, але це буде пізніше „, — поділилась Ясько.

Коментарі

Інші новини по темi