Повідомити про помилку

Головне за ранок: загиблий в зоні ООС, в Red Bull не відчистили площу, Яремчук забив «Спартаку»

11 серпня 2021 09:00
views 434
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

10 серпня в зоні ООС було поранено трьох українських військових. Один з них був у тяжкому стані.

«Після надання першої медичної допомоги поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного воїна — тяжкий, двох — задовільний», — розповіли у оперативно-тактичному угрупуванні «Схід».

Зазначається, що всі троє отримали вогнепальні осколкові поранення.

Загалом, за минулу добу бойовики обстріляли українські позиції 16 разів. Про це стало відомо з ранкового зведення від 11 серпня. У вечірньому зведенні повідомлялось лише про 4.

У ранковому зведенні повідомили, що військовий помер від ран у шпиталі.

 
За добу 11 серпня російські найманці обстріляли позиції українських захисників під Новомихайлівкою Мар'їнського району. Ворог використав артилерійську систему 122 калібру.
 
У компанії Red Bull вибачились за дрифт на Софіївській площі та пообіцяли відмити від стертої гуми бруківку. Втім пильний громадянин, блогер Віталій Овчаренко, який проходив площею о 03:49 ночі відзначив, що сліди на бруківці залишились.
 
 
Комунальники, які працювали поряд, розповіли йому, що люди від команди Red Bull намагалися відмити площу, проте в них не вийшло.
 
 
Центральний нападник української збірної Роман Яремчук вдало дебютував за португальську «Бенфіку» у матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти московського «Спартака». Яремчук вийшов на поле за «Бенфіку» вперше. Він з'явився в грі на 64-й хвилині та вразив ворота росіян на 92-й.
 
Як результат — у другому матчі третього кваліфікаційному раунді ЛЧ «Бенфіка» перемогла «Спартак» з рахунком 2:0 (перший матч — 2:0).
 

«Я щасливий. Зараз непростий час, тому що я не пройшов передсезонну підготовку. Спасибі тренеру за підтримку і всіх фанатів також. Хочу всім подякувати. Зіграти за „Бенфіку“ — це було неймовірно. Кожен день я хочу тренуватися все більше, щоб забити багато голів», — поділився Яремчук з журналістами.

Коментарі

Головне