Повідомити про помилку

«Буде краще, ніж було», — заявили організатори дрифту на Софійській площі

10 серпня 2021 16:42
Події
views 1674
shares 1
comments 1
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Після «київського дрифту», представники Red Bull намагаються відмити Софійську площу. Вони заявили, що «буде краще, ніж було». Про це повідомив депутат Олексій Гончаренко.

«Поки їх старання не приносять ніякого результату: площа вся чорна від шин і зовсім знівечена», — пише Гончаренко.


За фактом події на Софійській площі розпочато кримінальне провадження. Попередньо поліцейські встановили, що відбувалася зйомка рекламного ролика. Проводяться першочергові слідчі дії, та встановлюються усі учасники інциденту, аби притягнути їх до відповідальності.

«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять ретельну перевірку обставин, спілкуються з організаторами та встановлюють усіх учасників несанкціонованої зйомки. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.» — повідомляють на сторінці Національної поліціїї у Facebook.

Нагадаємо, що сьогодні зранку в історичному центрі Києва, на Софійській площі, відбувались рекламні зйомки з використанням екстремальних елементів. В результаті слідами автомобільних коліс забруднили покриття на площі.


Автомобілі дрифтували на великій швидкості посеред пішохідної зони. У КМДА заявили, що не давали жодних дозволів на організацію та проведення цих зйомок.


Із балансоутримувачем території зйомка також не була погоджена. Зазначається, що спеціальних огороджень не було встановлено. У небезпеці перебували всі пішоходи, які проходили повз.

Коментарі

Інші новини по темi