Повідомити про помилку

Заступник голови МВС Гогілашвілі про інцидент на Донбасі: хочу вибачитися за свою емоційність

11 грудня 2021 17:10
Події
views 1217
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Заступник голови МВС Гогілашвілі потрапив в скандал через сварку з правоохоронцями під час перевірки на блок-пості в ООС. Посадовець зробив першу заяву після інциденту. Про це стало відомо з Facebook-сторінки Гогілашвілі. 

«Безумовно, хочу вибачитися за свою надмірну емоційність», — пише Гогілашвілі. 

За словами чиновника, він підтримує розпочате дисциплінарне провадження. Також Гогілашвілі додав, що вже готує рапорт на ім'я міністра МВС і всіма силами сприятиме проведенню розслідування інциденту на блокпосту.


«Згоден з рішенням міністра почати дисциплінарне провадження, готую рапорт на ім'я міністра МВС і буду всіляко сприяти його проведенню», — додав Гогілашвілі.

Нагадаємо, Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на в'їзді до Донецької області. Його машину, яка прямувала у бік зони ООС, зупинили поліцейські, проте транспортний засіб пригальмував не одразу.

На інцидент відреагував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Він ініціював проведення дисциплінарного провадження та запропонував Кабміну тимчасово усунути свого заступника з посади.

«На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету міністрів», — заявив міністр.

Коментарі

Інші новини по темi