Повідомити про помилку

Заступник голови МВС Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на Донбасі

11 грудня 2021 14:18
Події
views 536
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на в'їзді до Донецької області. Його машину, яка прямувала у бік зони ООС, зупинили поліцейські, проте транспортний засіб пригальмував не одразу.

Гогілашвілі був обурений зупиненням і тим, що правоохоронці не знають його, заступника голови МВС, в обличчя. Запис інциденту опублікували на YouTube-каналі «Остання Крапля».

Відео розпочинається на моменті, коли люди, які перебували в автомобілі, сваряться з правоохоронцями.

«Ти мене особисто не знаєш? ... А фотографії з заступниками міністрів у вас висять? Єдиний замміністра з таким є**лом, як у мене, єдиний. Я три роки вже замміністра. Три роки! І сумно, що ти не знаєш. Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, друже, і тобі це приємно не буде», — сказав поліцейському чоловік, схожий на Гогілашвілі.


Після цього особа, схожа на Гогілашвілі, почала звинувачувати правоохоронців у порушенні субординації, бо вони не знають в обличчя заступників міністрів. У відповідь на це поліцейські пояснювали, що виконують інструкції.

«Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** гаяти час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?», — сказав він.

Ще одна особа, яка відмовилася представитися, вимагала, щоб правоохоронці припинили відеофіксацію. Вимкнути запис відео вимагала і особа схожа на Гогілашвілі.

«Йди сюди! І телефон на*** вимкни!», — крикнув він до поліцейського.

На інцидент відреагував міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Він ініціював проведення дисциплінарного провадження та запропонував Кабміну тимчасово усунути свого заступника з посади.

Коментарі

Інші новини по темi