Повідомити про помилку

Голова ГУР Буданов живе у маєтку Гогілашвілі

16 грудня 2021 14:41
МВС
views 1622
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це стало відомо з розслідування «Слідство.інфо».

Журналісти з'ясували, що очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов разом з дружиною проживають у будинку скандального Олександра Гогілашвілі.

Будинок винаймає дружина Гогілашвілі —  помічниця Зеленського Марія Левченко.

Будинок площею 350 «квадратів» розташований у Хотові під Києвом. Він належить ексдружині Вячеслава Стрелковського, компанії якого фігурують у справах про податкові «скрутки». У медіа за ним закріпилося прізвисько «король обналу».

Спостерігаючи за маєтком, журналісти зафіксували, як до нього неодноразово виїжджав невідомий автомобіль Volvo в супроводі позашляховика Nissan на номерах прикриття. Виїзд цього Volvo супроводжувався посиленими заходами безпеки, до яких залучали навіть кінологів СБУ.

Читайте також. Арахамія «не бачить суспільного значення» у розслідуванні російського громадянства Гогілашвілі

Зрештою, «Слідство.Інфо» побачило той самий кортеж і з тими ж номерами прикриття на в'їзді до Головного управління розвідки Міноборони на Рибальському острові.

У зв'язку з цим журналісти припустили, що цей кортеж возить саме керівника ГУР Міноборони.

Опосередковане підтвердження своїй версії вони знайшли у соціальних мережах. З'ясувалося, що подружжя Гогілашвілі та Левченко товаришує з Маріанною Будановою, дружиною розвідника Кирила Буданова. Сам Гогілашвілі викладав спільні фото з Будановим, зроблені у серпні цього року.

«Знайдені нами факти наштовхують на думку, що дружба між цими родинами настільки міцна, що вони, можливо, навіть вирішили оселитися в одному будинку. Здавалося б, нічого страшного. Але по-перше, згадаймо, кому належить цей будинок. А по-друге, не забуваймо про російський бекграунд Гогілашвілі. Чи може спільний побут людини, яка, можливо, досі є громадянином Росії, та головного військового розвідника країни шкодити державним інтересам України?» – йдеться в розслідуванні.

Пізніше очільник розвідки Кирило Буданов підтвердив у коментарі «Бігус.інфо„, що проживає у Гогілашвілі та Левченко.

 

Коментарі

Інші новини по темi