Повідомити про помилку

Переможниця Нацвідбору Alina Pash знімає свою кандидатуру з участі на Євробаченні-2022

16 лютого 2022 15:28
Події
views 790
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Переможниця Нацвідбору на Євробачення-2022 Alina Pash вирішила відмовитись від участі у міжнародному конкурсі. Артистка, що оскандалилася через Крим, в середу, 16 лютого, зняла свою кандидатуру через те, що не хоче бути частиною «брудної історію». Про це вона написала у своєму Instagram.

«Я громадянка України, я дотримуюсь законів України, стараюсь нести традиції та цінності України в світ. У що вилилась ця історія — це зовсім не те, що я закладала у свою пісню. Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж; погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України. Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв'яжемося із Суспільним та підпишемо всі необхідні документи. Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую!»- написала Паш.


Нагадаємо, Суспільне вже зверталося до Державної прикордонної служби України, однак отримало відмову у наданні інформації про перетин кордону учасницею, оскільки ці дані є конфіденційними. Команда учасниці надала довідку, нібито отриману нею, що стало підставою для продовження участі Alina Pash у Нацвідборі.

15 лютого, речник ДПСУ Андрій Демченко повідомив журналістам Суспільного, що Державна прикордонна служба не видавала переможниці Нацвідбору на Євробачення-2022 співачці Аліні Паш довідку про законний перетин адмінмежі з окупованим Кримом.

Коментарі

Інші новини по темi