Повідомити про помилку

Активісти ДемСокири зустрічали з плакатами європейських високопосадовців

12 жовтня 2021 14:22
Події
views 2127
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися
Сьогодні активісти «Демократичної Сокири» зустрічали з плакатами європейських високопосадовців, які приїхали на саміт Україна — ЄС. Про це повідомляється на сторінці Facebook.


Вони провели іноземних гостей від аеропорту до самого Маріїнського палацу, де вони мали зустрітися з Володимиром Зеленським.

«Ми хочемо показати дипломатам, що Україною керує олігарх. І що б там не розповідав Зеленський дипломатам з Європи про шалені темпи деолігархізації, як саджає по олігарху на тиждень, наші європейські партнери мають знати — президент бреше. Бо паралельно із розмовами про боротьбу з олігархами, Зеленський мовчки спостерігає, як Коломойський корумпує суддів та отримує вигідні для себе рішення у судах», — йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, сьогодні у Києві пройшов саміт Україна-ЄС. У ньому беруть участь президент України Володимир Зеленський, президент Європейської ради Шарль Мішель і голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен.

Зранку вівторка вони прибули до Маріїнського палацу й поспілкувалися між собою до засідання 23-го саміту, яке розпочали близько 10:00.

Зазначимо, Україна і Європейський союз підписали угоду про єдиний авіаційний простір. Україна отримає право призначати свої авіакомпанії для польотів в будь-які країни-члени ЄС.

Коментарі

Інші новини по темi