24.02.2022 — 24.07.2022 або чому Я — ЗВИНУВАЧУЮ!


П'ять місяців відкритого вторгнення РФ в Україну!
Кількість загиблих в боях і при обстрілах, а також померлих через колапс соціальної сфери — вже далеко перевищила 100 000 українців. І збільшується на 1000+ щодня.
На сьогодні РФ окуповані вже майже 23% території України. (на момент Вторгнення 24.2 було біля 7%) І ця територія постійно збільшується.


Якби навіть з 1 квітня недоВлада України почала реалізацію процесу Протекторату Союзників над неокупованими РФ територіями — то зараз ми вже мали би всі шанси «зафіксувати» площу Протекторату, навіть включивши до неї (поки що) неокуповану РФ частку Донеччини, не кажучі вже про Харківщину, Сумщину ...
І обстріли з боку РФ неокупованих територій України, що знаходилися би під Протекторатом Союзників — вже з великою вирогідністю скінчилися би! Бойові дії продовжувалися би лише «на передку», вздовж лініі фронту! І мали би зі сторони РФ вже НЕ явно-наступальний, а скоріше би «провокаційний» характер, як це було з ОРДЛО в 2015-2021рр.

«Заморозка» — відмахнуться «аля патріотичні» недоумки! Але, при діях «лоб-в-лоб»-"армія-на-армію" — у України проти РФ немає жодного Шансу на більш-менш стратегічну перемогу, і не було від самого початку відкритого вторгення РФ в Україну! Наш єдиний Шанс відвернути Кривавий Крах України — якомога швидше перевести масштабні наступальні з боку агресора бойові дії з РФ на нашій(!) територій в формат "гібридної"-комплексної війни: і єдиним шляхом для цього є Протекторат Союзників над неокупованою РФ Україною! А єдиним Шляхом повернення окупованих РФ територій є "комплексний" Шлях, який красиво декларувала, але через дупу робила недоВлада України в 2014-2022рр. щодо ОРДЛО і Крима!

І тому: Я — ЗВИНУВАЧУЮ!
В десятках, навіть в сотнях тисяч жертв війни (і зброї, і соцколапсу) серед українців, що грядуть і невідворотні з цієї миті, яких можна було б запобігти.
І в усіх окупованих РФ з цієї миті територіях України, яких могло б не бути!
І в соціальному колапсі на всіх неокупованих територіях України — який міг би бути значно "м'якшим", ніж гряде!

Тотально звинувачую недоВладу України і майже тотально звинувачую "лідерів думок" України — бо і ті і ті ще навіть не "підняли" масштабно питання Протекторату! Хоча воно могло б вже бути "закритим"!
Також звинувачую і левову частку "аля-патріотиків" недоумків, які не тільки самі не додумалися, але і саботують, не поширюючи, ідею Протекторату.

Взагалі, майже безгрішними сьогодні я можу вважати лише дві категорії Українців. Або Воїна, що чесно і добровільно виконує свій військовий обов'язок і при цьому не волає публічно "ми б'ємо русню і скоро поб'ємо". Або Волонтера, який чесно займається забезпеченням Воїнів або допомагає постраждалим і при цьому не волає "Україна вже перемагає і переможе". Ці дві категорії "заслуговують" на публічне непідняття ними теми Протекторату!

Усіх інших громадян України віком 18+ Я ЗВИНУВАЧУЮ! Зрозуміло, що в різних ступенях "винуватості" — але в безумовній неАдекватності поведінки Ситуації!
Будь-хто, маніфестуючий, навіть в вузькому "друзів-родичів" колі: "Україна переможе", і ще гірше "Україна перемагає", і ще гірше "дайте нам лише побільше зброї і ми, Україна, все зробимо самі" — винний!
І чим ширше коло, в якому маніфестуються подібні ідеї без їх обов'язкового доповнення темою Протекторату Союзників — тим більш винний маніфестатор!
Винний, навіть якщо він щирий. А такових левова частка: щирих, але, м'яко кажучі, неРозуміючих.
Бо кожний, хто пропагандує омріяну, але НЕ реальну на пропагандованому шляху Перемогу — фактично робить реальну Поразку ще кривавішою і невідворотньою!
І час, коли ми могли би відвернути Крах України — катастрофічно спливає! А ми — народ України — все спимо! :(

Повну версію моєї боротьби з перших днів Вторгнення — див. за посиланням "МОЯ ВІЙНА" (дуже багато букв!)
Повністю МОЯ ВІЙНА: https://site.ua/aleksandr.chernov/obrashhenie-ukrainca-k-vlastyam-i-k-narodu-ukrainy-zvernennya-ukrayincya-do-vladi-ta-do-narodu-ukrayini-i0m3l15
ДОПОМАГАЙТЕ!

#щеодинденьбезПротекторатуСоюзників_криваваагоніяУкраїнипродовжується

#менісоромнозамійнарод