«Юридичний треш», за словами екс-Генпрокурора Руслана Рябошапки, у вигляді підозри, яку сьогодні намагалися оголосити Петру Порошенку підручні його наступниці Венедиктової, насправді є нічим іншим, як знаком якості, посвідкою про те, що пред'являти немає чого. Свідченням того, що протягом року вивчення під мікроскопом діяльності Порошенка за всю його каденцію, не знайшли нічого, що говорило б про якісь зловживання, корупцію і т.д.

Упродовж тривалого часу суспільству вбивали в мізки саме це — в Україні була страшенно корумпована влада. І? Хтось вибачиться?

Навіть сам сьогоднішній перебіг подій яскраво продемонстрував кричущу невпевненість у своїх силах команди Зеленського, які викликали Порошенка в якості свідка по одній справі, а оголошували підозру по іншій.

Ви ж влада. Чому така метушня, як у якихось дрібних злодюжок з підворотні?

Днями керівництво НАТО вкотре визнало Росію загрозою номер один. Але ми не чуємо чогось подібного від Зеленського, який, схоже, просто впав у фрустрацію, і вже не здатен вийти зі стану «образи» на свого попередника.

Ситуація в економіці, в міжнародній політиці, в багатьох інших сферах говорить про граничну некомпетентність кварталівської команди і кварталівського методу управління. Відповідно, і справи фабрикуються з таким же «успіхом». З такою ж безцеремонно нахабністю і необґрунтованістю, як і «розкриття» справи Шеремета. Це вже «фірмовий почерк».

Не смішно. Ганебно. Безперспективно.

https://t.me/bulavkay