Саша: Одногрупники до того, що я гей, дуже демократично ставляться, а от староста групи дуже віруюча і коли дізналась про це, то сказала: «Я ненавиджу цих довбаних пі...ів, але тебе я сприймаю. Моє ставлення ніколи не зміниться, а ти ще виправишся».

...

Аня: На мою думку, люди, які кажуть, що гомосексуалізм – це неправильно, помиляються, що кохали коли-небудь. Якщо б вони справді кохали, вони б знали, що від цього почуття нікуди не дінешся, не вилікуєшся і не забудеш.

...

Олена: Батьки, спочатку, звісно переживали. Тато навіть запитав, чи хтось у цьому винен, адже раніше я така не була. Він хотів йти до моєї тодішньої дівчини, щось з'ясовувати, але я його відрадила.

...

Володя: Люди, які дискримінують, зазвичай є малоосвіченими, неаналітичними, не критичними. Вони не мають своєї думки, а вдячно приймають чужу, яку їм легко насадити. Що б я сказав типовому дискримінатору? «На себе подивися!»

...

Я: Мені особисто боляче думати, що одні люди ненавидять інших людей і завдають їм шкоди просто за те... Та просто ні за що, якщо серйозно. Ненавидіти людину за те, що вона гей /лесбійка — те саме, що ненавидіти когось за інший колір волосся, чи очей, чи родимку на правому плечі, а не на лівій нозі, як у вас.

У цьому просто немає жодної логіки.

...

17 травня — міжнародний день протидії гомофобії, якщо ви не знали.


Читайте також:

40 днів свободи

Чи вірите ви в дива?