Повідомити про помилку

ОНОВЛЕНО. «Україна — невід'ємна частина нашої історії» — Путін після оголошення про визнання «Л/ДНР»

21 лютого 2022 21:16
Події
views 1695
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Про це йдеться на сайті президента РФ.

ОНОВЛЕНО. Наприкінці промови розпочалась церемонія визнання Росією «незалежності» власних маріонеткових утворень на окупованих територіях Донеччини та Луганщини.

Одразу дві новини з'явились на сайті Путіна — перша про те, що він повідомив Макрона та Шольца, що визнає «незалежність» власних окупаційних утворень на території Луганської та Донецької областей України — так званих «Л/ДНР».

Після цього на сайті оголосили звернення Путіна «до росіян та українців».

«Здавна жителі південно-західних історичних давньоруських земель називали себе російськими та православними. Так було і до XVII століття, коли частина цих територій возз'єдналася з Російською державою і після.
Нам здається, що в принципі ми всі про це знаємо, що йдеться про загальновідомі факти. Разом з тим, для розуміння того, що все-таки сьогодні відбувається, для пояснення мотивів дій Росії і тих цілей, які ми собі ставимо, потрібно хоча б кілька слів сказати про історію питання„, — пишуть на сайті від імені Путіна.

Стандартний набір шизофренії від російського фюрера завершився словами «далі буде».

Після цього Путін розпочав виступ на «Россия 24».

Зі слів Путіна, Україну в сьогодні можна повною мірою назвати «Україною імені Володимира Ілліча Леніна», «він її автор і архітектор».

«Більшовики буквально втиснули Донбас до складу України», – заявляє Путін.

Серд іншого — очільник Кремля поділився, що посольство США фінансувало Майдан — за його словами, на мільйон доларів щоденно.

Також він назвав Україну колонією з маріонетковим режимом. Він підкреслив, що в Україні немає незалежного суду.

 

Коментарі

Інші новини по темi