Повідомити про помилку

На Закарпатті зафіксували землетрус

27 жовтня 2021 13:28
Події
views 892
shares 7
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

На Закарпатті неподалік від міста Виноградів у середу, 27 жовтня, знову зафіксували землетрус. Місцеві жителі відчули підземний поштовх магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Землетрус стався на глибині 7 кілометрів, повідомили на сайті Головного центру спеціального контролю. 

Повідомляють, що за класифікацією землетрус належить до ледве відчутних. Коливання можуть помітити люди, які перебувають у спокійному стані всередині приміщення, особливо на верхніх поверхах.

Останні землетруси у цьому регіоні реєстрували 23 січня та 25 липня 2020 року, їхня магнітуда була 3 та 1,9 відповідно.


Зазначимо, що в нашій країні періодично відбуваються землетруси на Прикарпатті, Закарпатті, Чернівецькій та Тернопільській областях. Через видобуток корисних копалин землетрус іноді фіксуються в районі Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Нагадаємо, 12 жовтня в Івано-Франківській області зафіксували землетрус. Епіцентр землетрусу знаходиться в Богородчанському районі Івано-Франківської області, на глибині 5 км. За класифікацією землетрусів відноситься до невідчутних. За розрахунками інтенсивність коливань лежить нижче межі чутливості людей.

Також, 23 вересня у Тернопільській області зафіксували землетрус магнітудою 4,3. Люди відчували підземні поштовхи на відстані 100 км. За класифікацією землетрус належив до помірних.

Теги

Коментарі

Інші новини по темi