Повідомити про помилку

Загроза нападу РФ: Володимир Зеленський звернувся до українців

14 лютого 2022 20:07
Політика
views 905
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців з приводу загрози з боку Російської Федерації. Глава держави запевняє, що ситуація під контролем, а влада готова до будь-якого розвитку ситуації.

Зеленський зазначив, що перед Україною стали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від нього та кожного українця відповідальності та конкретних дій.

«Нас лякають великою війною і вкотре призначають дату вторгнення. Це вже не вперше. З нами систематично ведуть війну на всіх фронтах: військовому – збільшують контингент навколо наших кордонів; на дипломатичному – намагаються позбавити права самостійно визначати зовнішньополітичний курс; на енергетичному – обмежують постачання газу, електроенергії та вугілля; на інформаційному – прагнуть посіяти паніку серед нас через ЗМІ», – сказав президент.


Що сказав Зеленський у своєму зверненні до українців:

- Україну вже не вперше лякають повномасштабною війною, але наша держава сильна як ніколи.

- З Україною ведуть війну на всіх фронтах: військовому, дипломатичному, енергетичному та інформаційному.

- Влада чітко розуміє всі виклики і знає, що з ними робити, а також готує достойну відповідь на будь-які агресивні дії проти України.

- Україна прагне миру та хоче повернути Крим та ОРДЛО виключно дипломатичним шляхом.

- Бізнесмени та політики, які на тлі загрози виїхали з України, повинні повернутися протягом 24 годин, щоб продемонструвати, що вони справжні громадяни України.

- Україна відзначатиме 16 лютого День Єдності, а не нападу РФ.

- Зараз здається, що навкруги темрява, але завтра знову зійде сонце над нашим мирним небом.

Коментарі

Інші новини по темi