Повідомити про помилку

Володимир Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення Росії

19 січня 2022 20:58
Події
views 1483
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення Росії в Україну. За його словами, інформація і чутки про вторгнення російських військ об'єднується в логічне питання — «а в чому новина?». 

Відповідне відео було опубліковано у Telegram-каналі глави держави. Водночас президент зазначив, що він знає про всі ці загрози.

Зеленський зазначив, що зараз інформаційний простір переповнений повідомленнями про війну з Росією та про те, що вторгнення може розпочатися завтра.

«Війна триває вже восьмий рік. Хіба вторгнення почалося не в 2014 році? Хіба загроза війни з'явилася тільки зараз? Ризики існують не один день і зараз вони не стали більшими, став більшим ажіотаж навколо них. Всі нашим громадянам, особливо похилого віку, потрібно це зрозуміти, видихнути та заспокоїтися», – сказав президент.


При цьому він додав, що українцям не потрібно панікувати і накручувати себе через новини про можливе вторгнення російських військ в Україну.

«Всім нашим громадянам, особливо похилого віку, потрібно це зрозуміти, потрібно видихнути, заспокоїтися. Всім нашим партнерам бути дієвими, і не на словах. Важлива не тільки інформація про те, що буде робити світ», — додав Зеленський.

Зеленський зазначив, що він знає про всі загрози. Також він звернув увагу, що у нас є сильна армія та міжнародна підтримка.

«Україна не хоче війни, але ми завжди готові до неї. Не боїться, бо захищає свою землю. Не здасться, бо це наша земля і нікуди тікати. У нас сильна, смілива і готова до всього армія. У нас є партнери, і рівень їхньої підтримки високий як ніколи», – підкреслив глава держави.

Що ще сказав Зеленський громадянам України:

- зараз активно нападають не на країну, а на нерви українців, щоб було постійне відчуття тривоги, як і страх у інвесторів. Зокрема, щоб послабити Україну і щоб «ні» стало слабкіше;

- єдиний привід для паніки-що українці через 8 років війни досі піддаються паніці.

- українцям необхідно зберігати голову холодною, не накручувати себе і бути впевненими у своїй армії і все під контролем.

Коментарі

Інші новини по темi