Повідомити про помилку

Володимир Зеленський різко відповів на слова Джо Байдена про «незначне» вторгнення РФ в Україну

20 січня 2022 17:26
Події
views 1402
shares 1
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент Володимир Зеленський відреагував на слова президента США Джо Байдена про те, що Захід поки не знає, що робити, якщо буде «незначне вторгнення» Росії в Україну. На його думку, незначних агресій не буває. Про це глава держави написав у Twitter.  

«Хочемо нагадати великим державам, що незначних агресій не буває і маленьких народів не буває. Як не буває й незначних жертв і маленького горя від втрати близьких», — зазначив він.

Зеленський наголосив, що говорить це як президент великої держави.


Зазначимо, напередодні Байден заявив, що якщо Росія наважиться на повномасштабне вторгнення, то для неї це буде «катастрофою» і вона стикнеться з серйозними наслідками.

Водночас він зазначив, що західні країни не впевнені у тому, що саме робитимуть у разі «незначного вторгнення». За його словами, до «незначного вторгнення» можуть поставитися іншим чином.


«Одна справа, якщо це незначне вторгнення, і в кінцевому підсумку нам доведеться сперечатися про те, що робити, а що не робити. Але якщо вони дійсно зроблять те, на що вони здатні, з силами, зосередженими на кордоні, для Росії буде катастрофою подальше вторгнення в Україну», — зазначив він.

Коментарі

Інші новини по темi