Повідомити про помилку

Зеленський вважає, що оголошення підозри Порошенку не повпливає на ситуацію всередині України

21 грудня 2021 20:10
Політика
views 707
shares 6
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент Володимир Зеленський відреагував на оголошення підозри нинішньому нардепу та п'ятому президенту України Петру Порошенку. Зеленський також оцінив, чи вплине ця підозра на ситуацію всередині країни. 

За словами Зеленського, минула підозра по вугільній справі, оголошена нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку, не викликала великого резонансу в суспільстві.

«Я не думаю, що це буде якось впливати на ситуацію всередині держави. На цю ситуацію, як правило, впливають фінансові групи. Він (Порошенко — ред.) є однією з цих фінансових груп. Я бачу єдине, ми не бачимо резонансу щодо таких людей, як Медведчук, як пан, про якого ви сказали (мова про Порошенка — ред.)», — сказав він.


Він зазначив, що організувати акції протесту на підтримку Порошенка нібито не вдасться, а також наголосив, що українці згодом «зрозуміють, хто є хто».

«Я думаю, що люди розуміють, що відбувається. Мені здається, що з часом люди зрозуміють, хто є хто. Ми це все бачимо. Ми можемо сказати, що держава наша не сліпа і точно починає крок за кроком розбиратися», – додав політик.

Коментарі

Інші новини по темi