Повідомити про помилку

Володимир Зеленський прибув до Трускавця на «Велику фракцію» «слуг народу»

2 жовтня 2021 13:47
Політика
views 346
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися
 

У суботу вдень, 2 жовтня, президент України Володимир Зеленський прибув до Трускавця. Там він візьме участь у другому дні з'їзду фракції «Слуга народу». Глава держави прибув на територію Rixos Prykarpattya, де проходять збори, на автомобілі з охороною. При цьому він проігнорував питання журналістів про своє ставлення до спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Відомо, що метою другого дня є підбиття підсумків роботи, а також обговорення законопроєктів, які подаватимуться на розгляд парламенту. Раніше нардеп від фракції Юлія Гришина розповідала про план «слуг народу» на сьогодні.

«Проводимо нараду з керівниками правоохоронних, антикорупційних органів і митниці. Обговорюємо ключові ідеї законопроектів для подачі на розгляд парламенту. Обговорюємо підсумки. Очікуємо участі президента України Володимира Зеленського», — написала нардеп у Telegram.

 

Зазначимо, що сьогодні в Трускавці вже виступили генпрокурор Ірина Венедиктова, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та перший заступник Держмитслужби Олександр Щуцький. Зокрема, Венедіктова зазначила, що після першого етапу реформування прокуратури — атестації — з понад 12 тисяч залишилось 7700 прокурорів.

Нагадаємо, 30 вересня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія запросив у Дмитра Разумкова підписні листи за його відставку з посади голови Верховної Ради.

На з'їзді депутатів фракції «Слуги народу», який відбудеться 1-3 жовтня в Трускавці, розглядатимуть питання заміни кадрів у Кабміні, а також можливість збору підписів за зміщення Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради. Разумкова ж на фракцію не запросили.

Коментарі

Інші новини по темi