Повідомити про помилку

Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Польщі

20 січня 2022 14:15
Політика
views 397
shares 0
comments 0
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

У четвер, 20 січня, президент України Володимир Зеленський розпочав дводенний візит до Польщі. У нього заплановано зустріч із лідером країни Анджеєм Дудою. Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

«Президент Республіки Польща Анджей Дуда прийматиме українського колегу у державній резиденції „Вісла“. Глави держав проведуть низку зустрічей у форматі віч-на-віч та у широкому складі й обговорять увесь спектр важливих для обох країн питань і спільних викликів. Основною темою залишається питання безпеки», — зазначили в ОП.


Літак Президента приземлився в аеропорту міста Катовіце, звідки Зеленський відбув до резиденції глави Польської держави у курортному місті Вісла. Президента України супроводжують керівник ОП Андрій Єрмак і його заступник Андрій Сибіга.


Канцелярія Президента Польщі раніше інформувала, що темою консультацій глав держав буде безпекова ситуація в регіоні та загроза з боку Росії.

Попередня зустріч лідерів Польщі та України відбулася 20 грудня 2021 року у Гуті на Івано-Франківщині у форматі Люблінського трикутника, де також був присутній президент Литви Гітанас Науседа.

Під час саміту було підписано спільну декларацію президентів країн Люблінського трикутника, в якій, зокрема, підбито підсумки 30-річного періоду відносин між державами та заклик до міжнародної спільноти зайняти тверду позицію щодо Росії.

Коментарі

Інші новини по темi