Повідомити про помилку

Зеленський розповів про «Північний потік-2» та другий термін

19 серпня 2021 14:57
Політика
views 460
shares 0
comments 2
Підписуйтесь на наш Telegram telegram Підписатися

Президент України Володимир Зеленський вважає, що поки рано говорити про можливість його висунення на другий президентський термін. Але він хотів би «деякі речі закінчити».

Про це повідомляє НВ, яке наводить уривки інтерв'ю Зеленського НВ, Washington Post, Liberation, «Новій газеті» та Funke Media.

За його словами, рано говорити про підготовку до другого терміну.


«Навіть не цікаво. Я не зробив те, що хочу просто. Я сам для себе повинен якісь речі, домовлятися ще з собою, з внутрішнім світом»
, — зазначив Зеленський.


Однак на уточнююче питання про те, чи розглядає він можливість другого терміну, він відповів ствердно.


«Я не просто розглядаю таку можливість, чесно кажучи, я хочу деякі речі закінчити. І якщо я відчую, що я не можу, навіть просто мені нецікаво — це не моя амбіція»
, — додав Зеленський.


Також, президент заявив, що Україна не погоджується на формат узгодженої позиції щодо «Північного потоку-2» між Німеччиною і США. Він це обговорить з президентом Америки Джо Байденом.


За його словами, потрібно розуміти: добудувати — це одне питання, а потім треба ще імплементувати.


«Треба, щоб воно було ще й застраховане, там багато-багато речей. Україна буде робити все... Тут поставимо три крапки, а там вже кожен зрозуміє, як захоче»
, — зазначив Зеленський.


Він порівняв газопровід з «другою частиною поганого кіно».


«Це знаєте, як погане кіно, Nord Stream-2, друга частина. Ти знаєш, в принципі, чим закінчиться. Європейці, в принципі, розуміють і зараз бачать, який дефіцит штучно — Росія може собі дозволити — створили з ціною на газ. Тому ми знаємо кінець цього фільму, але все одно йдемо, дивимося це кіно і віримо, що воно якось по-іншому закінчиться»
, — заявив президент.

Коментарі

Інші новини по темi